Nuffnang Ads

March 20, 2011

sejak bile OU tukar jadik IOI...??

saat nih aku still memendam rase.. rase cam nk nangis pn
ye gak bile kenang nasib aku nih.. huuuuu sadisnye.. nape diorg sanggop buat aku camnih...
ape salah aku..?? ape dose aku kat diorg..?? :'( eish perlu ke aku teros camnih...?? heee aku saje jek
sebenarnye nak menggedik ngn blog nih.. blog aku kan.. sukati aku la ye dak..?? heee

aku dtg awl keje hari nih.. disebabkan awl sgt, aku pun jalan lenggang
kankung masok office.. ngn harapan pukul 9 baru nak punch card.. hehe misi berjaye tapi bile aku
nak on lappy, alamak.. plug penoh daaa.. aku pulak jenis malas nak gune battery.. aku
pun tunggu la... lame gak sampai aku cabut jek mane2 wayar yg ade. heee
syhh jgn bagitau sape2.. -.-

tapi ku sangkakan panas hingga pagi esok, tapi ade ribot pulak sekarang..
suke2 jek aku tukar peribahase tuh.. bile aku da on lappy, aku sepantas kilat la nk on9... nak bukak blog,
nk bkak fb... tapi kuciwa... manager aku xon wi-fi... arghh geram..!!
hilang semangat aku nk update blog.. huh.. :)

tapi aku tetap update tau.. nak cite pasal aku jadik miss universe semalam..
eh bukan pasal aku berjalan malam tadi la.. semalam akak and adik aku dtg shah alam nih..
meh aku tunjuk dulu pic2 kitorg...




plan asal nk gi ikea tapi aku xtau jalan.. nampak sgt
aku baik xmerayau kan.. hehe.. so tukar nak gi one utama pulak.. so kalau jumpe mmg senang nk gi
tempat2 yg lain kan... tapi last2 xjadik jugak sbb xjumpe.. so kitorg gi ioi mall.. da balik baru
tau yg kitorg sepatotnye kene gi ke depan ag.. xpe2 lain kali aku gi.. malu jek da
duduk lame kat shah alam pn xtau ag tempat tuh katne... :)

akak aku nih yg sebenarnye nak berjalan..
disebabkan aku, akak and adik aku tuh semua xpenah masok ioi nih, so excited la nak berjalan kan..
tapi masok2 jek da nampak................


heee sedap kan tutti frutti nih.. harga pun sedap la jugak... :)
dulu time kecik2 aku minat sgt askem.. tapi bile da besar nih aku makin kurang minat.. kalau dulu
pantang nampak askem mesti aku nak beli.. tapi sekarang aku boleh pandang sebelah
mate jek.. muahahaha.. eh tutti frutti nih yogurt la sebenarnye tapi yg frozen punye.. so aku nak
panggil askem gak.. xpe kan..?? heee..

even bukan aku yg bayar pun tapi aku yg
sibok2 time akak aku pilih.. semua nak ikot taste aku.. hahaha.. chocolate mesti la
wajib kan.. tah ape tah lagi yg akak aku taruk.. yg aku ingat ade gule2 smarties yg sweet banyak
colour tuh, grapes, ade nata yg aku xminat and curah sikit ngn chocolate harley's tuh..
waaa mmg sedap.. asyik masok dlm mulot aku jek.. heee.. da adik aku ngn akak aku busy snap2 pic..
aku pun join sikit jek sbb aku xpakai pape kat muke.. mmg xde seri lansung... (erk kalau
makeup seri ke..?? huuu...) so abaikan jek pape yg korg nampak kat muke aku
tuh kay... =) jom usya pic....




ni adik aku punye keje.. xsempat nk pose da snap... haha


kan aku da cakap mmg asyik aku je yg makan.. T__T

ala2 ayu gitew... muahahaha
*muntah*
disebabkan kitorg sampai ioi nih pun da pukul 9, ditambah da lepak lame2
kat tutti frutti tuh, mmg banyak da kedai yg nak tutup.. sempat jalan sikit2 jek.. agpun da xtau nak
gi mane da.. perot da lapar so aku ajak akak aku gi uptown pulak.. makan2.. tapi da
sampai sane semua xnk makan pulak.. so aku tapau jela.. confirm sampai umah nanti semua nak
membaham kan.. cam biase aku mesti nak makan tomyam udang feberet aku tuh.. last2
mmg habis kitorg makan.. adik aku pun da jatuh cinta kat mamat tomyam tuh..
eh bukan... jatoh cinta ngn tomyam tuh.. mmg sedapp... hee ~~







termenung sbb fikir nak habiskan duet kat mane.. haha
berlagak cam banyak duet padahal dlm bank tinggal sikit jek.. lepas nih kene fikir sape nak
sponsor aku pulak.. hahahaha.. malam nih aku xshopping pn.. tapi sempat gak la beli
kasot.. heee.. ok la see u next entry...tadaaaa...

p/s :
entry nih patotnye publish jumaaat lps tapi xtau nape
xjadik... so paham2 sendiri jela.. aku malas nk edit balik.. hehe.. xpe kan..??



Thanks for reading =)

2 comments:

Cik Ezy said...

bestnyeeeee..
=)

Nabila Shamsudin said...

jom la join.... hehe.. :)