Nuffnang Ads

March 8, 2011

nama saya nabila...!! kenal tak..??

ececeh bajet hot jek aku nak join segmen nih kan...
segmen cmni sesuai utk blog yg best2 jek tapi disebabkan aku tengah bosan, aku nk join jugak..
hehe.. :) lagipun Kak Maera ade cakap cmnih..

bosan2 camnie moh la kite buat segmen utk mempromote blog masing2 ok??...

haaa so aku nak gune mase lapang aku yg terbazir nih join segmen ni..
xpe kan..?? kan..??  >_<




Buh header maera kt atas nun
....done.. :)

Buat entry dengan title "Nama Saya .........!! Kenal tak??"
....done jugak....

Buat ayat promo blog anda contoh :: "Blog sy best sb byk tutorial dan awek-awek cung..=P"
.... yg ni part aku lemah ni.. seriusly blog aku xbest pun.. tapi boleh tak korg bagi chance kat aku nak pasan2 yg konon2nye blog aku nih best gile2...?? ley x..?? hehe... blog aku ni xde pape sgt pn.. aku pn still lagi belajar cmne nak jadik blogger yg berjaye.. aku akn cube..!! doakan tau.. :) erm ni jek aku ley cakap.. hope Kak Maera sudi nak terjah blog review blog picisan ni.. T__T
Thanks for reading =)

4 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alolo..comey je..hehe~ sis dh wat entry =)

Nabila Shamsudin said...

waaa malu.. hehe..
thanks sis... :)

kaizen said...

try la carik idea yg best2...

Nabila Shamsudin said...

hehe..
masih belajar lagi... :)