Nuffnang Ads

March 9, 2011

nak duit tapiiiiii.............................



mule2 entry ag aku da tepek awal2 pic aku.. hehe..
nak cite ape aku rase sekarang boleh x..?? nak tau..?? aku sekarang rase......................

bosan
bossann
boooosannnnn

cam la lain2 kan maknenye.... hihi :) nape aku bosan..??
sbb aku xde keje.. haa cakap pasal keje, tadi manager aku gitau sometink...

" nabila, malam nih OT ye sampai pukul 10.."

adehh aku xkisah sebenarnye tapi malam nih ade plan lain...
aku nk settlekan baju2 aku yg xbasoh ag tuh.. aku bsoh baju by hand ok.. xsuke nak hantar2 dobi
nih.. membazir and aku yakin bile aku sendiri yg basoh baju aku.. :) sooo kalo da OT
nih sape nak basohkan baju aku tuh..?? what..?? sempat ag lepas balik keje..??
mmg la tapi aku ade banyak halangan kalo lambat2 nih... T__T

  • lambat siap
aku nih ade 1 penyakit.. aku xtau nak gune perkataan ape yg sesuai so aku gune jek
word penyakit tuh.. xmelampau sgt kan..?? >_< .. kalau aku da basoh kain tuh,
mesti amek mase berjam-jam.. selalunye dlm 2 jam gak la.. even baju yg aku basoh tuh bape helai
jek.. member2 aku selalu bising cakap lame dulu.. aku da cube laju2
tapi same jek.. T__T

  • ampaian penoh
haaa nih punce nape aku selalu tangguh2 nak basoh.. ampaian kecik kot..
bile da penoh buat ape aku nak basoh ag kan.. nanti balik lambat silap2 housemate aku da basoh
baju dulu.. confirm2 kene tunggu sampai kering dulu baru aku dapat nak
basoh.. sadis betol..

  • malas
aku and malas mmg xdpt dpisahkan sejak dulu kala ag kay.. hik3..
tapi bukan salah aku la.. nanti da balik lambat confirm2 la aku penat.. kan..?? kan..??
*alasan*
haa mesti aku sibok nak tido jek nanti.. eh tapi malam nih confirm xdpt tido
awal.. ahahaha... nak makan ag... laparr.... T__T


eHhhhHhhh...!!
aku lari tajuk eh..?? xlah.. name pun OT kan.. mesti la dibayar..
aku pn mmg tengah sengkek nih.. tapiii nape tah malas aku makin menjadik2.. so terjadik la title
entry aku camtuh... hihihi... dasar pemalas.. nak xnak kene stay la aku malam nih.. pasnih nak
pakse didy aku bawak aku gi makan la.. aku xnk drive.. biar die bawak aku.. haha kejam.. da la selalu
kene pakse makan.. mane xmakin membesar sihat dan cergas didy aku tuh.. hahahaha..
ciannnn..... >_<

jam da nak pukul 5.. patotnye aku da ready nak balik da nih.. T__T

agak2 camnih x aku malam nanti..??


Thanks for reading =)

7 comments:

Ujang9897 said...

tggu jer..on9 la..=)

Nabila Shamsudin said...

tengok...
mmg dengar nasihat kan...
on9 jek dr tadi... :)

kaizen said...

wAhh!!!!
lawanyer...nk knal boleh??
huhuhu

Nabila Shamsudin said...

lawa..?? sakit mate eh muke cmni kate lawa...
anwy thks.. :)
kenal sesame blogger xsalah kn...

kaizen said...

x saket mate pon...siyes lawa....

Nabila Shamsudin said...

thanks... :)

kaizen said...

sesame....