Nuffnang Ads

March 18, 2011

kecian....... :(

aku nak salahkan sape eh..?? aku ke..??
kalau xnak ngaku camne..?? ok2 da jangan merepek.. ape la yg aku keciankan sgt tuh kan..
meh aku tunjuk... jom follow me.... heee >_<
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

lagi lagi lagi lagi lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ni haaa... fon aku sebijik cam yg dlm pic tuh.. tapiiiiiii....
waaaa fon aku jatoh ag... banyak kali sgt da jatohnye.. kdg2 aku yg tertolak, kdg2 org lain yg buat,
kdg2 jatoh sendiri.. erkk..?? jatoh sendiri..?? yela salah fon tuh la.. bile aku bangon tido jek
tengok2 fon tuh da kat bawah.. fon nih mmg... pantang aku leka sikit mesti nak merayap.. T__T
adakah aku cube menutup keganasan aku tido..?? heyyy aku tido elok je k... >_<

waa skg pn aku da xboleh send sms... col ok ag la..
tapi pokai la aku nak bantai col jek kan.. ingat aku banyak sangat duet ke.. eish nk nangis.. aku da
request iphone 4 kat someone tapi awal2 ag da kene reject.. berat sgt ke request aku nih..??
haha mintak yg mahal2 jek... tapi mintak j20 pun kene beli
sendiri gk.. <---- sape2 yg terase sori la ek.. heee.. and yg paling sedih bile org hantar sms,
masok tapi bile bukak xde pun... huu xsuke xsuke xsuke... *damn*

adeh xkan nk kene beli fon baru pulak kot... eish tengah kegawatan ekonomi nih..
ekonomi xbape nak stabil ag... nak gune fon 1 ag tuh cam benci jek.. baru bape mesej battery
da kong sdgkan baru cas full ag.. fedup aku lame2... eh jap eh...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. yeay...!!!

fon aku da boleh send sms.. tapiii segalanye makin slow..
fon hang sgt2.. sblom nih pun mmg da agk slow tapi skg mmg makin bertambah slow. eiskh2..
nak iphone... hahaha berlagak..!! ok la aku nak cite something yg buat aku sedih.. tunggu
entry baru aku kay...




Thanks for reading =)

8 comments:

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

hp tu dah taknak kat tuan die lar tu. hehehe :)

Nabila Shamsudin said...

waaa sampai ati...
ainaa bg fon baru la... :)

Manja (let it be my sweet name) said...

dia suruh tuan dia beli new hp hehe

Nabila Shamsudin said...

eisk2 ni sedih ni..
duit xde la nk beli yg baru...
hehe...

ScarletRooF said...

sedih gakk..

sebab tiba2, fon x leh read memory card

=( =( =(

Nabila Shamsudin said...

alala yg ni cian jugak...
tapi memory murah sikit nak beli baru..
fon mahal... :(

Cik Ezy said...

sabau sabau..
pkai je enpon murah2 utk msg..
kalo jtoh byk kali pon xpe..
hehekk

Nabila Shamsudin said...

hehe alaaa nak iphone xleh ke..?? :)