Nuffnang Ads

March 21, 2011

jom C.L.O.R.O.X orang... opss..??

AMARAN : ENTRY KALI NI BERBAUR KEKEJAMAN..
WATCH OUT..!!

pagi2 camnih aku dpt 1 sms dari someone.. lantas terjadilah
berbalas-balas sms yg akhirnye mencetuskan 1 perasaan yg membuak-buak dalam diri aku..
aku tau ade 1 tugas yg perlu aku laksanakan.. sgt berat... sgt sukar.. arghh asal ayat aku
cam pelik jek nih.. skema pn ye gak.. xpe abaikan.. berbalik ke misi asal.. aku kene buat sometink..!!
aku nak basoh org.. kalo da membasoh mst la ade bahan2 kan.. tapi aku xnk gune banyak..
sikit2 jek xpe asal bersih kan...??

ops aku rase aku perlu tekankan kat sini part mane yg
aku nak basoh tuh kan.. korg rase..?? ok2 xperlu berteka-teki.. aku nk basoh OTAK...
erkk kejam sgt..?? tu yg aku mahu... muahahaha
*gelak jahat*

 
step 1 : CLOROX

ermmm mule2 aku nak clorox.. nak habiskan 1 botol pun
xpe.. or kene tambah lagi..?? eish jgn membazir.. ke patot tukar ayat jgn kejam..?? >_<
aku nk sental ngn clorox nih kasi cuci betol2..
biar hilang semua yg kotor2, burok2 tuh, yg aku xsuke tuh... huhu




step 2 : DOWNY


haa pastuh kasi wangi sikit.. bersih kalau xwangi pun xbest jugak kn..
korg pun kalau da cuci muke pun mesti nak make up kan..?? eh pe aku merepek nih..?? tapi
sekarang aku terfikir, perlu ke aku masokkan dlm washing machine camnih..??



nak ag bersih, perlu ke dibasoh... spin sekali..??

erkk pelik kan nape aku jahat sgt nk basoh, clorox org semua nih..
heee sbb aku ade deal ngn someone.. kene bagi ceramah baru boleh baik lame2.. sekarang nih
turn aku so aku nak basoh cukop2... heeee ke aku pn kene skali eh..?? ok da enough..
terlalu banyak mengarot arinih.. technician aku da panggil buat keje..
kay tadaaaa..... :)


p/s : maaf entry buang mase... tah mane dtg idea bodoh nak buat semua nih...
p/ss : nape aku rase ade sometink yg da berubah...??
p/sss : nape aku jadik makin mudah tacink..?? serius xbest... :(



Thanks for reading =)

2 comments:

Cik Ezy said...

bsoh gne ayat2 manis je..
ekeke

Nabila Shamsudin said...

hehe..
da try tp xjalan jugak..
kne gune care kasar bru jadik kot... :)