Nuffnang Ads

March 1, 2011

Join Bloglist Ujang9897


assalamualaikumm....
kehadapan para2 blogger sekalian.. adalah ini dimaklumkan
bahawa saya sebagai pemilik blog ini ingin menjoinkan diri ke dalam bloglist ujang9897..
*sila lempang laju2 sbb buat ayat skema cmni* hahaha.. arini aku nk jugak menempatkan
diri aku nih dlm bloglist ujang ni... semangat sih.. :)

kalau nk suruh review, serius aku mmg xpandai..
tapi blog ujang nih mmg da bagi aku kenal ERTI KEHIDUPAN.. ops
tercapslock pulak.. :) ok2 be serius nabila..!! sejujurnye aku baru je ag tau pasal blog ujang
ni.. and aku ni ade 1 penyakit sikit.. xtau la ni penyakit ke hape.. hahahaha..
aku kalau da suke1 blog tu, aku akan bace sume entry sampai la entry
mule2 dulu.. haaa sakit x..?? tapi yg ujang ni aku xabis study ag..
still dlm proses sbb banyak sgt.. penat kot.. heee..

eh cam panjang pulak aku mengomel kan..
kan.. bukan ujang nk bace sgt pun.. *yeke* whatever la.. tapi aku nk join tau..
hehe.. tapi aku xla rajin update blog.. hari minggu ag la aku xdapat nak on9 teros.. huhu..
da la xnk merepek2 meraban ag da.. sape nk join sila ke SINI
kay.. tadaa....

Thanks for reading =)

5 comments:

mR. sMiLe said...

folow u.... huhu

cik ayin said...

singgah..dari temerloh jugak :)

Nabila Shamsudin said...

mr. smile : da follow jugak... :)

cik ayin : thks sudi singgah.. :)

Ujang9897 said...

ujang dtg baca la..=)

dah buat blog list..tgk la salah satu ada ker tak ok..=)

kalau takda roger tau..

Nabila Shamsudin said...

hehe ujang dtg la...
dah check tadi.. ade.. :)