Nuffnang Ads

March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU



jom ramai2 join segmen Abg Ben ni... click SINI =)


Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ...
Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..
done....

tajuk :  GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini  ..
done jugak...
Kemudian, bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
aku pilih pic ni sebab rase pic ni la yg paling smart..
muke pun jelas jek.. kalau tak Abg Ben tu amek gambar pun cam malu2.. xpun gambar ramai2 kan..
so terlindung sikit la.. eh Abg Ben yg besar tu pun boleh terlindung ke..??
tengok la badan ketul2 tu.. mmg menyeramkan aku.. hahaha eh kembang la Abg Ben nanti kan..
so jangan puji2 lebih2.. :)

Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..
dulu aku jadik blogger just nak isi mase lapang aku jek.. lame2 aku
rase cam nak share jugak dgn org lain.. dari blogging ni la aku dapat ramai kawan2 baru..
so dari sinilah aku carik kawan2 baru yg bagi aku kdg2 lebih baik dari kawan
yg ade depan mate. ni bagi pendapat aku la... :)

Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
jujurnye takde yg specific aku masok tiap2 hari..
bile aku tengok kat dashboard ade tajuk yg cam menarik, confirm aku akn bukak..
nak masok selalu rasenye mmg tak la.. aku pun bukak tiap mase
ngadap blog.. hehe..

p/s : sorry Abg Ben.. gurau2 jek.. jgn marah.. :)



Thanks for reading =)

17 comments:

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

Nabila Shamsudin said...

salam.. :)
jom gegar blog baru...

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Fuuyooh said...

salam kenal.. pak aji dtg dr blog hj ben.. hehe

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Nabila Shamsudin said...

thanks semua... :)

marfieyra said...

singgah sini dari blog BA . keep blogging ya?

nurul nadia nasir said...

salam singgah dari blog BA! NICE BLOG! HEE

iekah said...

hye..
terjah blog u..
nak gegar blogger baru..=)
nice blog..

follow u =)
http://iekahridzuan.blogspot.com

Nabila Shamsudin said...

salam semua..
thanks sudi terjah... :)
nt nabila terjah korg pulak...

Erra Kyra said...

cantik blog dia...^^

seperti orang nya juga...

salam kenal..dari makcik.jemput2 mai kerumah.^^

Nabila Shamsudin said...

thanks kak...
salam perkenalan... :)

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

Nabila Shamsudin said...

salam ziarah juge...
thanks suke blog saya...
moge kite same2 success dlm blogging.. :)

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap awak sudi jadi kawan sy...

Nabila Shamsudin said...

salam perkenalan...
kite same2 baru la ni...
yup kite berkawan... :)