Nuffnang Ads

March 23, 2011

first time ni...!!!




nih story mori aku arinih.. pagi2 ag aku da kene kaco ngn didy
aku soh bangon tido.. banyak kali pulak tuh die kejot.. sikit ag nk kene marah ngn aku.. heee
aku mmg xsuke la ade yg kacau tido aku melainkan mud aku mmg ok.. >_< ..
bangon2 tengok bilik air ade org gune.. aku pun pe ag, amek kesempatan la tido semule.. terjage semule
aku da terlambat.. fuhh tapi semangat ag nak gi keje.. akhirnye aku selamat duduk goyang
kaki laju2 kat office nih.. haha dari aku buang mase baik aku buat entry baru kan..
( padahal ade je keje kalau betol2 nak buat.. =).. ) nak cite banyak benda 1st time aku buat and
ase arinih.. nak tau..?? xnk pun aku nak kasi tau jugak.. T__T

1st time aku lambat tapi still gi keje..
haaa aku nih mmg habit dari dulu kalau aku da terlambat gi kelas
or mane2 jela, aku akan prefer xnk gi teros.. haha burok perangai.. tapi arinih disebabkan erm
ade hal yg xdpt dielakkan *eh yeke..??* aku tetap gi keje gak.. 1st time ni weyh..
huhu terharu lak aku.. *tetibe*

ni la muke aku buat bile masok office tadi.. tanpe rase bersalah.. hahaha tipu..
1st time aku nak ubah ape yg aku buat..
haaa nak cakap aku jahat la tuh.. eish aku xjahat tapi nakal sikit... hihihi
jujur nih.. bukan sebelom nih aku xpenah berubah tapi arinih aku terase nak sgt ubah yg 1 nih..
rasenye xperlu kot nak bgtau ape yg aku nk ubah tuh.. takot nanti xterbuat..
karang korg gak yg cakap aku macam2 kan.. :) disebabkan aku rase aku nih kdg2 cakap jek
lebih tapi xbuat, so aku pun bgtau kat member aku yg merangkap
housemate aku jugak.. aku suruh die marah aku kalau aku buat ag.. sob sob sob nanti
kene marah la aku ek... T__T

1st time aku xbukak fb time keje...
muahaha nih pun aku nak bagitau jugak.. bangga giler2 kot sbb
aku nih antoo fb.. even xbuat pape pun fb tetap aku on.. even aku deactivekan fb aku, aku still
bukak jenguk2.. haa so bile aku xon fb arinih, terase kembang kempis hidung aku..
BANGGA muahahaha.. sbbnye aku xbawak lappy arinih.. kalau x, maunye aku xbukak.. cam
kucing yg biarkan ikan depan mate.. pelik la kan.. hik3

1st time aku rase ramai org sayang aku...
werkk sila muntah segera kay.. perasan gile2 dak nabila nih..
hihihi.. tapi kalau aku cakap betol camne..?? jeles la tuh.. huuu yg nih aku tipu jela..
sape la yg ramai nk syg aku tuh.. :'(

1st time aku jadik ramah pulak...
haa yg nih aku pun pelik.. buang tebiat bile aku tibe2 jek bercakap
banyak2 tanpa ade rase segan.. hehe aku da practical kat sini hampir 4 bulan da.. tapi jarang la
aku borak2 ngn staff kat sini.. tapi aku xla sombong.. ( xcaye la tuh ).. org tanye aku jawab
tapi nak mulekan mmg aku xla.. kalau dlm blog, fb mmg nampak aku nih cam
xcukop mulot nak bercakap tapi aku pemalu tau.. haha da agk korg mesti xcaye.. T_T

1st time rase sayang sgt2..
correction..!! yg nih bukan 1st time.. eish yg nih kalau aku cakap 1st time mmg
kene lempang laju2 aku sat gi.. hahak.. yg nih aku rase everyday.. makin lame makin syg..
ceewah eh entry nih bukan utk jiwang2... silap parking.. hihik :)

1st time org tegur cakap aku asyik senyum..
waaa terbukti aku nih susah nak senyum ek... ade sorg akak nih tegur aku..
" haa kan sweet senyum cmnih.. kalau x masam jek muke tuh.. "
betol ke muke aku masam jek..?? sweet jek aku rase... hahaha pasan2.. tapi aku rase aku selalu
jek senyum.. diorg yg xpasan kot.. ceh xnk ngaku ag tuh.. :)

ok da xde 1st time ag da.. sambong buat report yg berlambak2 ag tuh..
ade sape2 nak tolong aku x..??



Thanks for reading =)

4 comments:

cik ewun said...

awk somel la ;)

Nabila Shamsudin said...

hehe thanks...
biase2 aje la...

Cik Ezy said...

eh..
ok pe dh berubah..
=)

Nabila Shamsudin said...

haha hope betol2 brubah la...