Nuffnang Ads

March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG MY PUBLIC DIARY....=)



terbace jek segmen ni terus aku excited nak join.. memandangkan aku banyak mase lapang sekarang ni, so aku pun ape lagi.. laju jek keyboard ni aku ketok2.. :)

Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
=> done..

Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ..
=> done jugak...

Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..
=> adehh puas aku carik and aku bagi ni la...


Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca ..  ;)
=> nak cerite ape ye... aku masih kanak2... *xsedar umur dah 20* dan masih baru dlm dunia blog ni.. anak jati Pahang yg kini merantau jauh ke Shah Alam utk meneruskan matlamat utk belajar selagi mampu.. anak ketiga dari empat beradik yg mane aku xde abang or adik lelaki.. semuanye perempuan.. aku jenis yg agak pemalu la jugak.. tapi kalau dah jumpe geng2 aku sendiri, aku antara yg xnk berhenti bercakap... :) ramai judge aku sombong sebab muke aku yg cam org xde hati dan perasaan.. yeke..?? aku susah nak mesra dgn sape2 secara berdepan tapi kalau dlm fb, blog aku mmg buat macan dah kenal lame... :) cukup la dah tak tau nak cerite ape lagi dah..

Jumlah Follower sekarang ini ...
=> 22 ---> sangat2 sedikit... :)

Soalan
Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
=>online facebook sampai aku sendiri naik jemu and akan terus bace blog2 yg aku suke..

Ceritakan kepentingan blog kepada anda
=>tempat aku luahkan ape yg aku rase dan aku alami.. tempat aku berkomunikasi dgn orang lain yg aku confirm2 tak kenal lansung.. tempat aku tengok macam2 ragam manusia.. tapi yg pasti tempat aku hilangkan rase bosan aku... :)

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
banyak terutamanya yg ade title yg berjaya menarik minat aku nak membace.. kerana..?? aku suke lihat kehidupan org lain and dengar pendapat2 orang lain...

jom la ramai2 terjah segmen ni...:)



Thanks for reading =)

26 comments:

Ujang9897 said...

teruskan berblog ok..kita sama2 blaja..=)

Nabila Shamsudin said...

thanks..!!
akan terus blaja....:)

slumberznanie said...

saalammmm...dtng dr segmen abg benn...

Zue Cancer said...

ok kak zue link no 2 ok :)kka zue follow kamu..dtg terjah kalu sudi :)

MiYOKO SuKi said...

good luck...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

maera dtg skodeng!!

p/s: amboi ujang laju je komen ea.. =P

sYaFiQa SaKuRa said...

singgah sini dari blog abg ben, have visiting me too ya :)

mynameismy said...

hye2!;)

lets make friends!!

follow..;)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahaha ujang org pertama komen..x tahan ;p

pinky momma dtg folo sini..support!

come & catch me..
more make up tips & shawl tuto at my side bar..

lets join pinnky =)
eppy blogging..

YUL said...

teruskanlah bercakap ye, hikhik, biar ramai yg dengar,

apisv2 said...

salam
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

keep it up untuk blogging yaa!!

DAH FOLLOW!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

cik_hani said...

salam ziarah..dr segmen incik ben..da follow cni.. ;))

Kimi Yun said...

singgah dari blog abg ben...
salam perkenalan

http://sakurayaki.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog BA :)

faiqah said...

dr blog abg ben!:)

FurBall said...

jenjalan sini!!!

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan~

kalau sudi joinlah contest saya di
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

chocochoky said...

nice blog la, keep on moving..

nazrul ashraff said...

wewiiitt..haha..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-blogger-remaja.html

jenguk tau!!! still 20 kan?? haha

Encik Shino said...

Jalan-jalan sini.. tengok view..
salam perkenalan.. :)

sudi2 la berkunjung ke blog saya..
www.encikshino.com

Nabila Shamsudin said...

slumberznanie : salam dear...
thkz sudi jenguk2 sini... :)

kaka zue : dah follow akak jugak..
comel.. :)

miyoko : gdluck too..!!

maera : skodeng..?? alamak malu la.. :) ujang org 1st tau.. jgn main2.. hehe..

Nabila Shamsudin said...

syafiqa : nt saya singgah ye.. :)

my : hai my new friend... :)

pinky momma : love pink..!! haha.. i'll visit u.. :)

yul : mulut ni mmg gatai nak bercakap jek.. hehe.. thks ye..

apis : thks sudi lawat sini.. :)

Nabila Shamsudin said...

mummy lovers : buat tutorial ye..?? nt nak gi la..:)

hani : da follow kamu juge.. thkz..:)

kimi : salam perkenalan.. :)

noraim : nt kite terjah ok.. :)

faiqah & furball : thanks dear... :)

Nabila Shamsudin said...

mas : sy join..!!

choky : sweet name.. rase nak makan jek... hehe.. keep moving too.. :)

nazrul : yup 20.. mude lagi kan..??hehe... :)

en.shino : i will.. :) thanks..

pRiNCe said...

"nice entry ..:) kawan2....jom join contest ni... kowang berpeluang menang rm1oo.. cubela..."