Nuffnang Ads

March 22, 2011

Contest Adik - Beradikku Yang Cute

jojom join contest ag... hihi.. nk join click banner kay... :)



Mesti follow blog nie!!tapi kalo tak suka follow, tidak diwajibkan. Markah akan ditolak. Haha
da follow da tau.. jgn tolak markah kite tau... eish cam gedik pulak.. haha

Buat satu entry dengan tajuk "Contest Adik-Beradikku Yang Cute"~Dalam entry tu mesti
tampalkan sekali banner dan link terus ke entry contest ni
done..!!

Letakkan sekali banner contest ni kat sidebar beserta link skali.Bleh x??^_^
boleh.... da buat da... :)

Letakkan satu gambar ja yang sesuai dengan contest ni. Yang penting, pict toh mesti lah pict adik
beradik korang. Tak kisah la letak pict adik, abang, atau kakak. Kalo anak bongsu atau
takda pict adik-beradik yang sesuai, yang angkat pn boleh.
Kalo semua skali pun boleh.haha
xnak letak yg angkat2.. xde pn... hihi.. ni adik beradik aku betol2... ok aku bagi gambar nih..



Napa pilih pict ni???Tulis huraian secara ringkas dan padat
aku pilih pic nih sbb time amek pic nih, kitorg semua gelak2..
idea jungkit2 kaki tuh akak aku la yg suruh.. die xde sbb die la yg amek pic nih.. ingat senang ke
nak tengok aku amek pic posing2 camtuh.. haha nih pun terpakse sbb akak aku yg
suruh.. kngah aku yg pkai baju colour pink tuh.. haa die mmg maintain boleh buat pape pose pun..
adik aku pakai baju kuning tuh.. konon2 ayu gitu.. >__< yg sorg ag tuh aku la kan..
rasenye aku la yg paling pelik sbb aku mmg xpandai nak buat gaye camtuh.. eish tapi cute kan
kitorg..?? hehehe...

Tag kan sekurang-kurangnya 3orang member. Kalo ramai,lagi bagus.Ye x?? hehe.
Dan pastikan diorang taw.
done.... :)



Thanks for reading =)

10 comments:

Cik Ezy said...

gud luck!

Nabila Shamsudin said...

hehe doakan tau... :)

Qaseh dalia adelia said...

wah adek beradik ke sume ni ..nice pic gud luck

nur said...

nabila.. memang comel!!

JOM KE: ALL IN ONE

Nabila Shamsudin said...

thanks... :)

Murni said...

Salam kenal..
gud luck pic cantik..

Nabila Shamsudin said...

salam perkenalan...:)
thanks...

Budak Kampung said...

tq join...gluck~

umira said...

thanks nabila! insyaAllah, nnty saya buat. sekarang susah sikit nak online. haha. nampak sangat tak bayar bil broadband. :P

Nabila Shamsudin said...

hehe xpe boleh join ag nt....
lmbt ag tutup... :)