Nuffnang Ads

February 19, 2011

SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA



" saye fleksibel. boleh panggil yuyu comel ataupon bidadari "

waaahhh chumiellye ayat... haaa arinih aku nk join Bloglist Yuyu Zulaikha..
sebenarnye and sejujur2 tulus dari ati la kan.............. aku da lame tengok title tuh kt mane2 blog yg
aku singgah tapi aku buat derk jek.. hehehe... sbb..?? sbb aku ingat ape benda la tuh..
so aku buat xtau jela.. last2 arinih baru terdetik kat ati kecik aku nih nak godek2 apekemende la semua
tuh kn.. waaa kalau aku tau lame da aku join.. hope aku still boleh join even da terlambat...
plzzzz kak yuyu... (baru tau umur sebenar die tue dr aku..hik3)

korg tanye nape ak nk join..?? bukan nk bodek tapi aku rase perangai Yuyu Zulaikha
nih lebih kurang same jek ngn aku.. agk gile2 sikit.. hahaha.. bile aku bace blog die aku rase cam kene,
cam same, cam serupe and macam2 cam lah ngn diri aku.. xpayah nk hipokrit la kan.. hehe..
tapi aku xpandai la nk buat entry chumiell2 cam die buat.. aku tau bace jek..
bab tuh mmg aku pakar.. aku buat time aku keje..
eiskh terok...!! :)

eish korg nk join gak ke..?? jojom pakat ramai2 kite join bloglist kak yuyu kite...
kalau nk sila click SINI ye adik2.. :) jojom check it out...
jgn terlambat cam aku.. :)




Thanks for reading =)

2 comments:

fariza zulaika said...

kite join jugqk..
dtg dr blog yuyu ni..
jom ke blog kite..

Nabila Shamsudin said...

eh sory xrply...
xpasan.. :)
kite da terjah blog awk...
jgn smbong2 k... :)