Nuffnang Ads

February 1, 2011

persamaan antara cik yaya and domo kun...

haa kalau bace title ni agk2 bengang x cik yaya nih ngn aku...
yela kan, ade ke patot samekan die ngn domo kun tuh even domo kun tuh chumiell sangatttt.... tapi
memang aku nak samekan pn.. hehehe..

wait..!!! wait..!!
bg aku explain sume nih dulu kay...

tapi sebelum tuh aku nk bgtau yg aku da masuk dlm Geng Blog Pink...!!! serius aku mmg excited..
lantak la nak cakap aku beriye, berikai or whatever tapi aku mmg suke...
sbb aku mmg giler pink.. tuh yg excited terlebih tu..
heeeee :))

nih la lencana geng blog pink... chumiell kn..??

Geng Blog Pink nih dipelopori oleh cik yaya atau name sebenanye nur hidayah binti hainan..
waaa formalnye ayat aku nih.. ape kes nih nabila..??? hahaha.. buang tebiat kot
aku nih... yg penting cik yaya nih pn org pahang gk... senegeri ngn aku.. hehe... cik yaya nih antara blogger
yg femes gk.. cume aku jek yg agk lambat active blog nih... kalau ade sape2 yg still
xtau tentang cik yaya or nk join geng blog pink gk boleh la gi ke cik yaya ... cehh aku lak mempromote eh..
tapi aku mmg suke bace blog cik yaya nih.. ag2 bile ape yg aku nampak semuanya pink..
waaa mmg buat aku terpaku jek tanpa kelip2... ok aku tipu.. hehehe...

haaa ade 1 benda ag yg buat aku suke sgt nk menempek kt blog cik yaya nih sebab aku nampak
domo kun... aku pun sebenarnye xsedar bile aku start suke domo nih..
monster pn aku suke gk.. semua aku suke larh.. agk2 ade x yg nk bagi aku sume nih... mimpi jela
cik nabila oii.. eh aku pun nk cik jugak kerr?? heeee....


domo kun : haiiii.... :))

disebabkan aku agk giler colour pink, myb ke domo kun nih yg aku pilih..?? cantek ke??


rasenye brown ag better kot....

or amacam kalau aku combinekan dua2 skali..?? better or not..??

haaa yg nih aku suke... so sweettttttt....... c(:



jgn kutok domo aku nih... tengok die pn gi skolah tau... blaja gk cm korg... tapi np cam penah
nampak jek dressing cmtuh ek?? korg fikir la sendiri... hahaha...
 
tengok hello kitty pn nk jadik chumiell cam domo kun gk sampai sanggup tukar dress up.. hik3

dan yg paling penting pink tetap di ati aku nih... and aku paling nak yg cam kt bawah nih...
waa suke giler.. bukan aku yg giler kay... suke nih yg xbetol.. pape tah ayat aku nih.. hehe.. korg layankan aje kepala aku nih kay.. xnk layan korg senyap jela.. sedih aku nt.. weeee...

didy, nk yg nih boley x?? (smbil buat muke simpati ala2 gedikss) wakakakaka......

eh aku still xbgtau ag ape persamaan antara cik yaya nih ngn domo kun kan...
tu la ngarot ag banyak2 sampaikan ape yg patot aku cakap pun aku xcakap ag tapi entry da
panjang berjela2... persamaannye dua2 aku suke.. hehe.. bile aku bukak blog
cik yaya nih, aku suke nk nyibok lame2.. same gk bile aku tengok pic2 domo kun nih.. aku boleh tengok
berjam2 ag.. haaa gile kan aku..?? eh xbaik cakap aku gile... report kat mak aku nt..
ciap la korg kene rotan... mak aku garang tau... hahaha...


pic aku wajib la ade kan... biar la korg nk nyampah pun... eh jgn la nyampah kt aku... aku tengok jek pic korg.. xde pn kutok2... haaaa :))



Thanks for reading =)

7 comments:

.cik yaya. said...

huhuhu. saya bukan blogger FEMES.bukan.bukan..huhu domo kun je yg femes. haha terima kasih nabila sbb sudi menulis ttg yaya.huhu tergaru. eh terharuuu..huhu..mmuah2!!

ada mokhtar said...

hye geng blog pink =)

N.A.B.I.L.A. S.H.A.M.S.U.D.I.N said...

cik yaya : domo kun yg femes..?? xboleh jadik nih... hehe.. wlcme dear.. :)

ada : aii.. kite geng kn.... hehe c(=

Zaza The Witch said...

hye,singgah jenguk geng blog pink

N.A.B.I.L.A. S.H.A.M.S.U.D.I.N said...

zaza : jenguk2.. dialu2 kan... :)

amna said...

comey nye nurse pink tu <3

N.A.B.I.L.A. S.H.A.M.S.U.D.I.N said...

amna : betol3...
geram jek tengok... :))