Nuffnang Ads

January 16, 2011

senyum.... tak perlu kata apa2...!!

hehe korg penah dengar x lagu tuh??
msti la penah kn.. rasenye hari2 aku dengar lagu tuh tapi sampai sekarang aku xdpt2
nk hafal.. hehehe.. cam susah jek.. yg repeat byk2 kali tuh
aku ingat la... hihihi....

tapi pe ak nk cite arini xde kaitan ngn title tuh pun..
last ak update blog ni pn kalau xsilap khamis lepas.. kalau xsilap la kan.. nanti aku check
semule kay.. argh xpenting pn bile kan.. so xpayah nk rajin2 ye cik nabila... ermm
sebenarnye aku tengah bosan ni.. keje xde.. nk mesej pn, aku baru lepas
bertekak ngn someone.. tah la.. so aku malas nk fikir ag da buat mase skrg.. aku gak yg tension..
tapi aku agak tacink gk la.. huhu.. aku xsuke org la org kasar2 ngn aku
even aku tau aku pn kasar gk.. tapi xde la sampai nk gune word2 yg xpatot kan... aku gune dulu
pn sbb mmg aku patot marah pn.. whatever la..

da la... xnk ingat ag da..
org laen epy, xkn aku nk marah2, sedih2 kn... so benda2
xpenting kite tolak tepi dulu.. kite cite pasal benda laen pulak la ek.. haaa ahad lepas, weekend la kn,
aku gi jalan2 kt klcc and TS (times square la...)..
kalau korg nk tau, ni 1 st time sebenarnye aku jumpe ngn member aku ni..aku kenal dari sem lepas ag..
kenal pn dari org lain and kitorg jadik baik.. die pulak senegeri ngn aku.. kire 1 tempat la
kt temerloh sane tuh.. hehehe.. eh2 girl tau.. =) ..
ayu and baik jek orgnye.. aku panggil die wana.. da lame da plan nk jumpe tapi baru semalam la betol2
jadik.. mule2 segan gak aku ngn die. yela xpenah jumpe kan tapi last2 ok.. bagi aku wana
ni kawan yg baik.. always support aku and xpenah push2 aku even die pn tau
aku ade gak buat salah.. ngn wana ni aku selalu gk share prob.. die pn same.. sharing is caring
kn wana.. hehe.. hope kite boleh kawan sampai bile2 ek wana. =)

kitorg plan nk jumpe kt klcc dlm puku 11 tapi aku sampai dlm pukul 1..!!
huhu sory wana buat kamu tunggu lame.. ktm tuh slow sgt.. rase cam nk jek aku tukar jadik
driver menatang panjang tuh.. hehehex...
patotnye ade sorg ag member aku nk join tapi die ade hal pulak.. ramai2 baru happening kn...
hahahaha.. tapi kejap jek kitorg kt klcc tuh sbb xde sgt barang2 yg best..
mahal jek lebih tapi xcantek.. huh.. so kitorg pn bergerak gi ts pulak.. plannye nk gi tgok movie..
tapi kitorg gi shopping dulu.. haha.. byk kot wana shopping.. borong sakan ek.. hehe..
tapi xpe sbb brg2 yg die beli mmg bergune pn. aku pn bli gak tapi sikit jela..
xde yg berkenan sgt.. dlm pukul 5 camtuh kitorg masok wayang da..
SEASON OF THE WITCH..
boleh tahan la.. nk cakap best sgt pn xgk tapi nk cakap xbest, best gk la..
hehe nabila da buat da ayat penink die.. =) lepas tgok movie tuh, kitorg pn berpecah nk balik
tempat masing2.. aku nk balik shah alam and wana nk balik gombak..
aku sampai pn da senja da.. hehe..



p/s :
---> hope persahabatan kite kekal sampai bile2 kay...
       ---> skali ag aku menang dlm bab pakse2 nih... jahat kan aku.. huuuuu




Thanks for reading =)

No comments: