Nuffnang Ads

January 6, 2011

kesabaran aku betol2 teruji... ='(

aku bosan + lapar
aku ngantok
aku nk balik................=.=

ak kt opiz nih.. ehehe.. bosan kot xde keje.. so aku pn ngn rajinnye buat entry nih..
eley mesti nk cakap xde kaitan ngn tittle kn.. huuu...
korg nk share2 ngn aku x?? nk x?? ermmmm... aku sgt2 xok mlm tadi.. sumpah sampai skg mate aku
bengkak ag gara2 mlm tadi nangis sakan meraung2.. eh xla sampai meraung...
tp mlm tadi la paling terok aku nangis even sebelom ni hal cmnih da penah jadik.. huuuuu ='(

secare jujornye aku xsangke kene sampai cmnih..
terkejot gk la.. and congrate 2 those person yg berjaye buat aku sakit ati sgt2..
tapi 1 ak nk cakap boley???
ko boleh sakitkan ati aku, ko boleh buat aku nangis sbb
marah and sakit ati, ko boleh buat macam2
tapi ko xkan boleh buat aku ngalah..!!
so sie2 jek sebab korg xpernah kenal aku..
nampak aku lemah tapi sory aku memang degil.. hahahahaha

memang aku agak emo mlm tadi tapi kejap jek..
and sekarang aku da fully ok.. =)
aku ade ramai member yg still dapat epykan ati aku...
thankz korg... even korg xtau pn ape yg jadik... hahahahaha......

camnih ke muke aku kalau sedih?? hehe...

"love cures people
- both the ones who give it and
the ones who receive it..."

p/s :
dont ever2 try to make me cry again.. watch out...!!!

 


Thanks for reading =)

No comments: