Nuffnang Ads

January 4, 2011

hari2 ku di taon baru... =)


cakkk...!!!

huhh da 4 hari da pn kite kt dalam taon baru ni...
2011..
and aku baru terhegeh2 nk cakap pasal new year ni bagai.. ahahaha.. bukan ape, tiap kali aku
bukak jek blog ni, rase nk tulis macam2 tapi malas giler2 nak menaip..
klo boleh aku nk ape yg aku fikir tertulis sendiri.. boleh ke cmtuh??? hehehe... dasar pemalas
memang cmnih.. ahakz nabila da kutok diri sendiri so korang2 xpayah la nk menyusahkan diri kutok2
aku lak kay... =)

aku xcam korg2 yg sambut new year ngn bf, hangout ngn member2 sume tuh..
aku siap balik umah ag tau.. haa baik x aku??
baik kn?? peace..!! aku sambut new year aku depan lappy jek pn.. waaaa cam sedihnye
bunyiknye kn.. mengunline jek all d time.. bosan kot..
sambil borak2 ngn adik aku.. (sebenarnye adik aku tuh nk tunggu turn on9 jek pn..) hahaha...

and aku sgt2 la epy malam tuh.. =)
aku dapat ape yg aku nk lame dulu.. thankz yek for those dat make me epy gilak2.. haha..
and aku anggap tuh la sweet time aku in new year nih.. rase nk senyum2 jek time type
entry ni sbb teringat ape yg jadik malam tuh.. agak kelakar la bagi aku.. hik3..
tp nanti org2 kat sini ingat aku giler pulak senyum sorang2.. and thankz gk kat sorang ni yg buat
aku rase curious ngn ape yg die buat.. 1 aku nk pesan,
KALAU RASE NK KENAKAN AKU,
BAIK LUPEKAN JEK SEBAB DIRI KO SENDIRI YG
SENTAP PASTUH KAN...
takot x?? takot x?? haha pedulik pe aku ko takot ke x kn.. =)

and new year aku berjalan cam biase jek.. nothing special sepanjang arituh..
yela demam aku ni pn xbaik2 ag sampai la time aku type entry nih. ceceme pn xok tambah ag ngn
batok2 n suare yg makin lame makin lunak.. ( antonimkan ayat aku ni tau.. =P )
and sekejap jek hari ahad da sampai and tuh maknenye da sampai
mase utk aku balik shah alam semule.. malasnye la nak balik.. aku xpuas ag nk makan kt umah ni..
hehe.. nabila memang kuat makan pn tau.. badan jek kcik.. =)

and malam tuh aku habiskan mase ngn my syg and my didy.. haa korang fikir la sampai dapat
sape yg aku maksudkn tuh.. da dpt nanti bgtau aku tau..
ahahaha.. and malam ni gk la aku teringat kembali ape yg da jadik sepanjang sem lepas..
bile fikir2 balik lame jugak la kan.. my didy ni la yg tibe2 ingatkan aku balik ni...
kadang2 rase cam xsangke lak.. tapi sweet larhhh..!!
dari mule sampai la sekarang macam2 da kitorg da alami rupenye..
lame kot...!!! and now its time for us.. hehehe


memang terbukti aku ni banyak mase lapang... =)

memang lumrah xkan selamenye epy kn.. balik2 jek aku da tension..
kadang2 aku pelik gk manusia ni xpenat2 ke nak sibuk dalam urusan org lain.. aku tau ngn care
cmni la diorang nak buat aku down and tamatkan segalanye yg aku da mulekan
tapi aku takkan sesekali mengalah selagi xsampai masenye aku nk buat cmtuh.. aku sgt2 yakin ngn
diri aku buat mase sekarang.. tapi nangis jugak.. haha..
bukan sebab xtahan tapi sedih bile org lain yg kene macam2 disebabkan aku.. =(

lambat aku tido malam tuh and aku epy sebab aku dapat 1 col and aku tau aku bukan
sorang2.. pukul 5 pagi baru aku tido....adehh aku dapat bayangkan camne ngantoknye aku kt office
sok.. kalau x awal jek aku da karam time nih.. hehe.. anyway thankz to u..!! =)
k la aku undur diri dulu.. cehh formalnye ayat aku...
daaa....

p/s : epy bfday to ron.ronnie.. smg epy2 sllu ye kak..!!


Thanks for reading =)

No comments: