Nuffnang Ads

January 15, 2011

eh..?? accepted??

accepted..?? ape..?? ape..??
hehehe.. aku rase epy skrg nih.. nk tau nape..??
sebab keje aku diterime oleh manger aku.. hahaha.. seriously la kan aku sebenanye takot bile dpt
pape keje nih.. even keje tuh senang pn aku risau xdpt buat elok2..
puas aku fikir camne la aku nk siapkn kalau aku xpernah buat kan..?? kan..??
and lepas tanye kat senior2 nih aku dpt la info sikit2.. and diorng xtau sebenarnye aku kecut gk
bile kene panggil tadi.. hehe..
syyhhh jangan bagitau sape2 tau... =))

bile manager aku cakap ok tadi, aku rase lega.. fuhh lega sgt2..!! hahaha.. aku ingat ag ayat die...

" ok nabila, da xde pape da,"

aku pn nk terus kuar la.. xkn nk tunggu kene halau pulak kan.. bikin malu jek nk duk
lame2 kt situ.. agpn mmg nk cepat2 blah pn.. tapi rase cm xsopan la
pulak kn nk teros kuar.. aku kn sopan santun... wahahahaha... aku pn gatai2 la gi tanye ag..
konon2 nk confirmkan la tuh..

"erm da xde pape ke??" dalam ati doa2 da jgn la ade pape pulak kn.. nasib aku xtadah tangan jek depan manager aku tuh.. hihik..

"yup da xde pape da"


"yeay..!!! hooray..!!" jerit aku sekuat2 ati.. hehehe.. tapi jerit dlm ati jela kn.. kalau jerit betol2 nanti ramai lak yg kene heart attact kn.. haha..

aku kuar bilik tuh pn da senyum2 da.. tapi cover sikit sbb nanti
kene bahan pulak ngn diorg.. hehe.. ok la aku nk buat keje semule nih.. keje da berlambak kot...
agpun skrg da xboleh nk bukak blog sgt da.. da kene warning.. hehe..
tapi aku degil.. nk gak bukak.. nabila kan mmg degil.. kalau nk, nabila akn tetap nk.. =)
k tadaa... mintak2 xde keje da pasnih.. nk rest pulak..
(cehh cam da buat keje berat sgt jek kn..)

ehehe sje jek ak nk letak pic nih... xde kaitan pn.... =)

p/s : nape skg hari2 mimpi die jek ek..?? mimpi yg sakit pulak....
       tapi tengok die nangis even dlm mimpi jek pn, buat aku nk gelak jek..
       bukan sbb kelakar ke ape ke tapi sebab aku dpt rase susah gile nk pujok dak nih.. hahaha...
       eley mimpi jek pn kan... haha
Thanks for reading =)

No comments: