Nuffnang Ads

December 28, 2010

merayap ag...=)

hahaha...
agk2 korg aku gi mane lak ek?? teka la teka la.. eh pakse2 lak nabila ni kn...
whatever la biar aku bagitau sendiri.. sibok la tuh nak tau.. ahahaha.. kali ni aku gi
BUKIT MERAH WATERPARK..
aku memang suke berjalan pun.. bawak la gi mane2 pn.. jangan tempat bukan2 sudah..
mintak simpang... aminnnn...=)

sebenar, sejujur and habis ikhlas da ni, aku kan..... kan... kan... xpenah dengar pun pasal tempat ni...
haha sengal kan aku... tapi aku jujur ni.. kire dimaafkn la kn.. heheh (glak cver malu) =P..
memang banyak tempat yg aku xtau pun.. sape suruh xbawak aku jalan2 kan..
ceh nabila, ade yg nak bawak tapi ko yg xnak.. huhu.. korang kene la paham... utamakan
keselamatan... hehe.. paham kan??
paham kan??  =)

and 1 ag aku nak bagitau, aku masok tempat nih free tau.. haha.. kalau xfree, besar kemungkinan
aku xgi ag tempat ni.. silap2 dengar pun x.. haha.. sbb dari aku gi tempat ni,
baik aku gi sunway lagoon tuh... ag banyak game aku boleh main.. hehehe...kitorang gi hari sabtu lepas..
punye la awal kitorang bangon sbb xnak lambat sampai sane.. almaklum la jalan pn xtau.. kih3..
ni kes main redah jela ni.. kalau nasib baik, sampai la tanpa sesat..
and alhamdulillah kitorang sampai tanpa salah jalan walaupun nk masok mane2 simpang pn
kne fikir banyak2 kali.. hahaha.. nasib la ade member kitorang yg duduk kat
sane and tempat yg kitorang nak gi ni memang sangat2 dekat ngn umah die..
so, senang sikit la perjalanan kitorang...

tapi kn... kn... kn... aku rase xberbaloi la... ade sikit rase xpuas ati..
bagi aku bukit merah ni sesuai untuk family2 yg ade anak2 kecik yg tengah syok2 terkinje2
nak main air tuh.. huhu.. cam aku ni jenis yg sukekan cabaran.. aku suke game yg mencabar aku..
takot, gerun, seram2 memang adat la kan tapi aku suke... rase cam puas ati sgt2.. hehe..
lain orang lain carenye kn.. and tuh la aku...=)

name pn tempat air kan, so memang xbanyak la kitorg snap pic ni.. jojom share2 pic ngn aku nk??
hehe.. tapi pic ni banyak yg kt taman tasik taiping... fuhh time kat tasik tuh,
punye la ramai pengantin bergambar kat situ.. rase cam xsabar lak nak kawen.. hahahaha..
jage2 nabila.. nanti kene tampar ag buat ayat2 camni... haha... siapa yg berani sgt nk
tampar aku tuh?? da jangan nak teka2 la.. rahsie aku.. hik3..
jom check it out....!!!

mase mule2 sampai...
 
dak sorang ni aku ajak gi dekat2 ngn kuda tuh pn takot.. haha



ececeh.. haha

yg ni btol2 candid... tp muke cun jek semua.. hehehe

3 hot gurlz....=)

tadaaaa...!!!





Thanks for reading =)

No comments: