Nuffnang Ads

December 12, 2010

hupdate....

buroknye la eja update sampai cmtuh skali kn.. hehehe... tapi lame jugak la..
banyak sebab aku xupdate blog ni.. biar aku senaraikan sebabnye nak?? kalau xnk pn
kne bace jugak.. nanti aku soal korang xdapat jawab, siap la..
(bajet orang nak tau jek pasal aku kn..) meh aku bagitau nape la payah sangat aku nk
update blog aku ni....=)
antara sebab musabab alasan reason and pape la yg sewaktu dengannye ialah...

  • aku bosan dengan blog aku ni.. blog orang lain rajin jek aku nak bukak.. hehe... kantoi la aku selalu skodeng blog orang lain kn.. haa kirenye aku ni silent reader la.. wahaha...
  • blog ni xcantek..!!! aku xpandai la nk decorate blog ni jadik comel cam blog orang lain.. tuh yg xsemangat nk update tuh.. dah cantek nanti baru aku nk rajin howkey...=)
  • xde pape sangat yg aku nk cite kt blog ni... setakat ni ape yg aku lalui same jek cm hari2 sebelom ni.. boleh dikatakan agak bosan la dengan jadual hidop sekarang.. sabar je la kn nabila?? hehe...
  • da xde sebab da.. senang cite aku memang malas nk update blog.. lagipun bukan ade yg nak bace pn kn... (ayat tacink ni..haha)
hari da larut malam.. eh da pagi da pn.. mate pun xngantok lagi.. mentang2 la esok cuti kn..
ade chance nk bangon lambat ni.. syhhh rahsie kite jek tau.. haha..
da nabila cukop2 la conteng2 blog ni... nanti ade mase kite sambung lagi howkey...
daaaa my public diary...
muaahhxx.. (ceh tadi cm xsayang jek blog ni kn)





Thanks for reading =)

No comments: