Nuffnang Ads

December 29, 2010

demam...!!!


tak suke demam..!!!


demam?? rasenye ramai yg tengah demam sekarang kan.. bukan aku sorang jek..
memang da musim kot.. selalunye kalau aku cakap aku demam, ramai yg xcaye dulu sebab aku still active..
cam xde pape jadik jek.. dulu aku memang xsuke tunjuk2 aku demam ni.. bagi aku,
makin dilayan nanti demam ni makin menjadi2..
btol x?? betol x??


tapi kali ni aku cm demam agak teruk sikit la.. ni semua gara2 berjangkit la ni.. anda tau sape yg
saya maksudkn.. hehe.. salahkan orang lain pulak kn.. tapi memang tuh niat kan..
nak kasi aku demam gak kn?? haha.. and now, memang aku demam tapi ag
teruk dari kamu tau.. xcian ke?? heheh..
aku xkisah ag kalau demam tapi aku memang xsuke ceceme (selseme la tuh).. cam siksa jek rase bile
asyik terbersin jek.. xbest tau x.. and semalam aku pn kuatkan diri
gi farmasi.. nak beli ubat la kononnye.. ubat ceceme je pn yg aku beli..
ubat demam aku xnk.. hik3..


balik2 jek excited la aku gi makan ubat tuh.. bukan excited sebenarnye tapi terpakse sbb xtahan sgt..
tapi mber aku ni suruh aku hitamkan semula rambot die..
kire suruh colour la sbb rambut die skg perang.. aku pn buat la and ngn berlagaknye
xnak gune glove yg ade tuh.. haa pe nk cakap, ngn tangan2 aku sekali tukar jadik hitam cam
terbakar tuh... waaa puas aku cuci ngn macam2 tapi xhilang pn...
sambil2 da terbayang da dalam kepala aku cmne nk gi keje esok ni... malu kot...!!!
sape suruh gatai ag xnak gune glove tuh kn.. da bagi tuh gune jela kn... ni la padahnye..
sampai nk makan pn aku lak yg rase geli.. huhu...


malas nk fikir pasal tangan tuh, aku pn duk la menggatai depan lappy ni.. haha... xmenggatai pun k..
sensitif betol ayat ni sekarang ek...=) aku duk bukak fb je pn..
hehe.. bosan kot.. malam tadi rase cam lame sgt jek.. jarum jam cam gerak lambat sgt..
aku da ciap tertido2 pun still awal ag.. myb sbb badan aku yg xsihat ni kot..
sempat la chat2 sikit n settlekn pape yg patot... and sbb xlarat sgt tp still nk on9, aku da terbaring2 terguling2 da ngn lappy2 ni sekali.. haha.. buroknye la perangai kan..
peace..!!!


last2 aku pn tido gk la.. da xlarat nk layan ngarot2 kt fb tuh.. kalau x aku la no 1 yg setia ngn fb tuh...
da ciap wish2 ag tapi pening kepale lak yg menyerang.. aku pn ngn ngade2 gi la ngadu..
haha.. memang mengade2 pn kn.. biase la kalu sakit memang nk perhatian...
waaa abis la aku pasni... hik3..


and tkejot la sbb dpt 1 col.. even xlame sgt tapi cukop la nk buat aku xfikir sakit aku time tuh..
heheh.. pastuh aku terus tido and aku saje xpasang kipas sbb nak bagi badan
aku berpeluh.. biar ag cepat ok.. tp lain pulak yg jadik sbb bilik aku
tuh sejuk giler..!!! terketar2 aku tapi malas nk bukak mate carik selimut...=) bile bunyik jek alarm
aku, pantas jek aku bangon nk gi mandi..
tapi kan aku rase nk jerit kuat2 sbb badan aku sakit giler2.. lenguh semua ade..
jalan pn da xbetol da.. sampai xlarat sgt nk berjalan.. aku tau aku xkan boleh
nk keje cmni.. pas bgtau technician aku, aku sambung tido semule.. tapi xleh bb aku da terketar2 sejuk and badan aku makin lame makin sakit..
ngn tangan yg hitam legam bagai ni hah memang buat aku betol2 sakit la..


korang dapat rase x duk kt tempat aku sekarang?? huhu..
aku tau ramai ag yg kene ag terok.. tapi doa2 kan la aku cepat sembuh.. aku nk keje..
xnk cuti2 cmni ag da.. nanti report aku nk tulis ape weyh.. huhu..


k la aku nk rest..
ni pn bb da xtau nk buat ape ag da...
nk borak member aku basoh kain pulak.. nk makan selera xde..
ubat?? nanti2 la ek.. hik3


muke pn lesu and pucat jek...
time ni nak gi beli ubat cecemu tuh la... 




Thanks for reading =)

2 comments:

Natea Veila said...

Nice entry! :) UpdATE blog byk byk k! nk bace everyday.:)

Jom ke blogshop saya; you'll love it!

We are selling 100% genuine circle lens imported from Korea.

Here is the link;
MomoEyes;
http://momoeyes.blogspot.com/

ALL READY STOCK!
=)
Happy Shopping yeah!

Oh yeah, you'll get 3% off by placing our banner link in your blog!

Love,
Nadia~

Nabila Shamsudin said...

thanks..
nanti nabila g terjah.. hehe