Nuffnang Ads

November 10, 2010

blog..????


BLOG????
apekemende tu babe??? hahahax.. rasenye kebanyakan org da ade blog kn...
kalau yg xde blog pn at least mesti pernah dengar tentang blog2 ni haa.. termasok la aku ni...
alkisahnye dulu aku da pernah ade da pun blog ni bagai.. =)

siap da plan la nk update seminggu sekali.. hehehe..
excited gile2 la time2.. (bjet rjin je kn).. tapi sayang yg amat2 sayang
skali bile aku lupe password aku sendiri..
tah ape2 jek nabila ni kan.. yela email, facebook, myspace, friendster,
tagged (eeh cam banyak je kan) semua aku gune password lain2.. haha.. last2 aku rimas dengan semua2..

tinggal fb jek yg masih setia di sisi aku.. ceewah..=)
NP AKU BUAT BLOG???
sebenarnye aku pn tertanye2 kat diri aku ni.. nape la gatai sgt nk BERblog2 bagai nih..
hah nk ak jwb kerrrr??? meh2 aku jawab ekk..
sebab  sukati aku la kan.. hahaha... sebenarnye aku suke luahkan ape yg aku rase..
tapi xsuke luah kt org... kalau kat dalam bilik aku
yg comel2 tuh (hik3 terpuji lak) aku suke la menconteng kt kertas2.. nak anggap
buang mase pn ye gak... tapi aku xsuke cite2 ni..
cite pn hal2 yg memang aku nk share jek.. hehe secret maa... =)
EEHHH....!!!!
cam da lari dari topic asal jek aku ni kan... jangan pening pulak bace ape yg
aku ngarot2 kat sini tau... tapi kalau da memang xsuke nk bace, aku pesan awl2 ni...
SILA TINGGALKAN RUANGAN INI SEGERA...!!!
(amaran keras ) aku xpakse korang2 semua bukak blog aku pn.. aku
buat blog ni bukan utk dkutok2 dan bukan gak utk dpuji2 kay..
hanya utk berkongsi ape yg aku da alami dalam hidup aku...
sekian harap maklum...=)


p/s :
aku xpandai blog2 ni sebenarnye.. baru nk bjinak2.. so blog aku memang burok la... hehe =)



Thanks for reading =)